Mijn Werkervaring

MarcoZoekt.nl Banner


2018-2019   Danpoort International Abrasives - Zwijndrecht (» bedrijfswebsite, bedrijfsvideo)
     
    Logistiek Medewerkerartikel)
    Tot mijn taken behoorden o.a. » orderpicken » intern transport » laden/lossen » in- en ompakken » het boeken van transport » af en toe meedraaien op de productie afdeling » verzend klaarmaken en controleren van bestellingen » diverse logistiek administratieve werkzaamheden.  
       
       
2014-2018   ID Logistics - Tilburg (» bedrijfswebsite, bedrijfsvideo)
 
       
    Bij ID Logistics ben ik voornamelijk werkzaam geweest voor de klanten Sony Electronics en Elizabeth Arden (cosmetica).  
       
    Logistiek Medewerkerartikel)  
    Mijn taken behoorden o.a. in- om- en herpakken » verwerken en controleren van retouren » verzend klaarmaken en controleren van bestellingen » orderpicken.  
       
    Line Coordinator  
    Als lijn coördinator was ik verantwoordelijk voor een productielijn. Tot mijn taken behoorden o.a. » het verdelen van de werkzaamheden » het aansturen collega’s » er voor zorgdragen dat de werkzaamheden binnen de daarvoor gestelde tijdsduur werden voltooid » het oplossen van problemen.  
       
       
2011-2014   Diverse  
     
    Diverse kortere projecten via uitzendbureaus in voornamelijk de logistiek, productie en administratie. Bij bedrijven als KoreNet (Groot-Ammers), DSV (Moerdijk) en Keuhne+Nagel (Moerdijk).  
       
       
1996-2011   DNV GL Business Assurance - Barendrecht (» bedrijfswebsite, bedrijfsvideo)
 
       
    Plannerartikel)  
    Ik ben planner geweest voor de regio Benelux en de regio UK & Ireland, en voornamelijk verantwoordelijk geweest voor de sectoren Zorg en Bouw. Tot mijn taken behoorden o.a. » het samenstellen van gekwalificeerde auditteams » het inplannen en monitoren van certificatie-audits » het verwerken van kwalificaties van auditoren » het coördineren met overige afdelingen en vestigingen » het mede opzetten van het nieuwe planningssysteem.  
       
    Project/Customer Coordinator  
    Als project/klanten coördinator was ik verantwoordelijk voor (de ondersteuning van) een groep auditoren en hun projecten/klanten. Tot mijn taken behoorden o.a. » het bijhouden van project/klanten dossiers » financiële administratie » het beantwoorden van vragen van klanten en collega’s » het inwerken van (nieuwe) collega’s » het coördineren met overige afdelingen en vestigingen » het uitgeven van certificaten.  
       
    Training Administrator  
    Tot mijn taken behoorden o.a. » het ondersteunen van de trainers » het bijhouden van de cursistenadministratie » het bijwerken van het trainingsmateriaal » het beantwoorden vragen van cursisten » het uitgeven van certificaten.  


Mijn curriculum vitae (c.v.)